FAQ

Algemene vragen over bonnenwereld

Wij publiceren een verzameling van kortingsbonnen die geldig zijn in België. Wij zijn geen officiële verdeler van kortingsbonnen. Gebruikers kunnen deze verzameling aanvullen. Wij plaatsen zelf GEEN bruikbare bonnen online. We vermelden wel waar je deze bonnen kan vinden of downloaden. De bonnen die je kan downloaden via onze website zijn gepubliceerd door derden en staan op hun servers. Zij hebben het volledige beheer van deze bon in handen. Wanneer zij beslissen om de bon offline te halen dan zal je deze ook bij ons niet meer kunnen downloaden.
Geen antwoord gevonden op je vraag in onze FAQ’s? Dan kan je contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar info@bonnenwereld.be

Kortingsbonnen

Neen. Op voorwaarde dat de bon de nodige informatie vermeldt, zodat de winkelier weet waar hij de terugbetaling moet vragen van de korting die hij geeft. Meer bepaald de gegevens van de uitgever, het bedrag van de korting, de goederen of diensten die voor de korting in aanmerking komen, de geldigheidsduur en de geldige verkooppunten. (bekijk op test-aankoop.be)

Bron: Hertens M. & Koelman C. (2017,september-oktober). Lotgevallen uit de supermarkt. Test-Aankoop Budget & Recht2017 (254), 32-35.

Neen, je kan enkel een overzicht vinden op deze website bonnenwereld.be. We versturen geen bonnen per e-mail of post.