Artikels

Beste bezoeker

Terwijl we het einde van 2023 vieren, willen we een moment nemen om onze dankbaarheid te uiten aan jullie, onze fantastische leden. Dit jaar hebben we samen talloze bonnen gedeeld, kortingen ontdekt en elkaar geholpen om slimme financiële keuzes te maken.

Dank aan iedereen die bijdraagt aan de levendigheid van bonnenwereld.be. Jullie maken onze gemeenschap zo speciaal en waardevol. Laten we met opwinding en optimisme het nieuwe jaar tegemoet gaan, vol met nieuwe kansen en besparingen.

2022 was een moeilijk jaar. We krijgen de ene crisis na de andere te verwerken. Ook supermarkten zoals Makro moesten jammer genoeg de deuren sluiten. Er waren minder kortingsbonnen, maar toch konden we nog genieten van mooie kortingen.

Ik wens jou, je familie & vrienden het beste voor 2023! En we duimen op vele nieuwe kortingsbonnen!

Bij deze wil ik jullie ook graag nog eens bedanken voor jullie trouwe bezoekjes en inzendingen van het afgelopen jaar. Dat doet mij veel plezier! 😊

1000x bedankt voor alles! ❤️
Bram

Dit is een vraag die ik vaak zie terugkomen. Daarom heb ik deze pagina aangemaakt met een overzichtje van waar je kortingsbonnen kan terugvinden.

2021 was een jaar van mooie en minder mooie momenten. Corona bleef roet in het eten gooien, maar toch konden we genieten van een mooi aanbod van kortingsbonnen.

Ik wens jou, je familie & vrienden het beste voor 2022! 

Bij deze wil ik jullie ook graag nog eens bedanken voor jullie trouwe bezoekjes en inzendingen van het afgelopen jaar. Dat doet mij veel plezier! 😊

1000x bedankt! ❤️
Bram


foto created by freepik - www.freepik.com